Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, με τον πυροβολισμό κατά του ντελιβερά έγινε στις 14 Αυγούστου, στο Γαλάτσι.

Λογομάχησαν και...τον πυροβόλησε 

Eιδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής LIVE NEWS του MEGA, το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα.

Ο 42χρονος από κοινού με έτερο δράστη μετέβησαν στο κατάστημα σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα. Ο δράστης χαστούκησε τον ντελιβερά και στη συνέχεια ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 20 Αυγούστου στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.