Στο «κάδρο» των ερευνών μπαίνουν ακόμα τρία άτομα για εμπλοκή τους στην υπόθεση της παράνομης κράτησης και του βιασμού 19χρονου με ειδικές ανάγκες στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι έρευνες έχουν φέρει στο φως στοιχεία και άμεσα θα κληθούν για εξέταση τρία άτομα σχετικά με την «εξαφάνιση» του νεαρού την ημέρα που έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο μετά τη σύλληψη του πατέρα του και του 67χρονου. Πρόκειται για έναν ιερωμένο, μία γυναίκα και έναν ηλικιωμένο, συγγενείς του νεαρού, οι οποίοι ερευνώνται για τυχόν παράνομη κράτηση του 19χρονου και βιαιοπραγία σε βάρος του.

Η υπόθεση λαμβάνει ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις, καθώς, σύμφωνα πάντα με το flash news, υπάρχουν στοιχεία για άλλα δύο άτομα που ενδέχεται να συμμετείχαν στην παράνομη κράτηση. Κι αυτά είναι ακόμα ένας ιερωμένος και άλλο ένα άτομο, οι οποίοι θα κληθούν να εξεταστούν για το ενδεχόμενο να έχουν τελέσει το αδίκημα του βιασμού.

Μάλιστα, από τις έρευνες της Αστυνομίας έχει βρεθεί και ο χώρος που έγιναν οι πράξεις αυτές, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη δοθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα καλέσουν σε εξέταση τους εμπλεκομένους για να αποφασίσουν αν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή όχι. Η τραγική ιστορία του 19χρονου αγοριού με ειδικές ανάγκες που το κακοποιούσε ο πατέρας του ήρθε στο φως στα τέλη Ιουλίου. Ο πατέρας του αγοριού συνελήφθη στις 24 Ιουλίου, ενώ αργότερα συνελήφθη και προφυλακίστηκε μαζί με τον πατέρα και ένας 67χρονος, κατηγορούμενος για βιασμό του 19χρονου.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού. Την επόμενη ημέρα από την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, στις 29 Ιουλίου, το αγόρι έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο στο πλαίσιο της συζήτησης για την προσωρινή του κηδεμονία, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε.

Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνα και τον βρήκαν κλειδωμένο σε μία αποθήκη την ίδια ημέρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ερευνάται το ενδεχόμενο ο νεαρός να έπεσε θύμα βιασμού σε νεαρότερη ηλικία, αυτή των 6 ετών.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ