Απολογείται σήμερα ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος μιας 17χρονης κοπέλας.

Ενώπιον της ανακρίτριας πρόκειται να βρεθούν σήμερα και μάρτυρες που έχει προτείνει ο κατηγορούμενος ενώ δεν αποκλείεται να καταθέσει και το ίδιο το θύμα.

Ο ποδοσφαιριστής στο απολογητικό του υπόμνημα αλλά και απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας αναμένεται να υποστηρίξει ότι ουδέποτε βίασε την ανήλικη.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» είχε υποστηρίξει την Τρίτη όταν και έλαβε την προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να επικαλεστεί τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης από την οποία δε διαπιστώθηκαν στα γεννητικά όργανα ή στον πρωκτό.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής θα χρησιμοποιήσει προς υπεράσπισή του και όσα φέρεται να ανέφερε στην κατάθεση της η 16χρονη τόσο στους αστυνομικούς όσο και χθες ενώπιον της ανακρίτριας.

«Πιο πολύ μου έλεγε για τον 40χρονο ότι τη βίασε, για τον Σεμέδο λιγότερο, αλλά έλεγε ούτε με αυτόν δεν ήθελα. Εγώ τη ρώτησα αφού δεν ήθελες γιατί δεν αμύνθηκες να χτυπήσεις και μου είπε ήμουν μεθυσμένη τι ήθελες να κάνω. Αυτή μου είπε ότι φώναζε και εγώ της είπα πως δεν άκουσα κάτι αφού δεν υπήρχε θόρυβος μέσα στο σπίτι» είπε η 16χρονη.

Επιπλέον, εκτίμησε πως από τον ποδοσφαιριστή δεν υπήρχε τόσο εξαναγκασμός λέγοντας ότι και ήθελε και δεν ήθελε».

Τόσο η 17χρονη όσο και η φίλη της αλλά και η μητέρα της έχουν καταθέσει ότι η ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε τους βιασμούς της από τους δυό άνδρες αφου εξομολογήθηκε τι έγινε στη μητέρα της.

Η μητέρα της μάλιστα προκειμένου να την κάνει να της πει τι είχε συμβεί, της είπε ψέμματα ότι της χάκαρε το instagram.

Η 17χρονη κοπέλα στην κατάθεση της στην αστυνομία περιέγραψε ότι πρώτα βιάστηκε από τον 40χρονο Νιγηριανό κατηγορούμενο και στη συνέχεια από τον ποδοσφαιριστή. «Με ξύπνησε ο 2ος κατηγορούμενος (Νιγηριανός) και άρχισε να με ενοχλεί.«Όχι, όχι, όχι άσε με» του φώναξα εγώ, αλλά εκείνος με βίασε κανονικά. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα του δωματίου ο Σεμέδο και μας είδε κι έφυγε. Μετά εγώ έβαλα τα κλάματα και ήρθε ο Σεμεδο και μου είπε «you wanted»» φέρεται να είπε η 17χρονη στην κατάθεσή της αναφερόμενη στον βιασμό της από τον Νιγηριανό.

Παράλληλα, κατέθεσε ότι είπε πολλές φορές «no,no,no» και στον Ρούμπεν Σεμεδο, τον οποίο καταγγέλει πως τη βίασε αμέσως μετά. «Με πήρε ο ύπνος και μετά μπήκε στο δωμάτιο ο ποδοσφαιριστής κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απ' έξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω και η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα» ανέφερε.