αξιωματικοί της Τροχαίας εξετάζουν υπό ποιες συνθήκες το πολυτελές αμάξι του Mad Clip καρφώθηκε σε μία κολώνα, με αποτέλεσμα ο 34χρονος ράπερ να χάσει τη ζωή του. Το αυτοκίνητο φαίνεται ότι κινούνταν με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χιλιομέτρων.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι καθώς το όχημα κινούνταν στη δεξιά λωρίδα,περνώντας τον πράσινο φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση με το δρόμο που οδηγεί στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, ο οδηγός αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, πλαγιολισθαίνει και 100 μέτρα πιο κάτω έσκασε πάνω σε κολόνα φωτισμού.

Έτσι, ο Mad Clip εγκλωβίστηκε μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες να τον απεγκλωβίσουν.

Οι έρευνες που θα διεξαχθούν από εδώ και στο εξής θα επικεντρωθούν στα εξής σημεία: Αν στο τροχαίο εμπλέκεται άλλο όχημα, αν η Porsche για κάποιο λόγο παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε ως αποτέλεσμα ο 34χρονος να χάσει τον έλεγχο του οχήματος με τραγικό αποτέλεσμα, αν οι συνθήκες του οδοστρώματος ήταν οι κατάλληλες, καθώς και αν ο ραπέρ είχε καταναλώσει αλκοόλ.