Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον trapper Mad Clip, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε πάνω σε δέντρο της παραλιακής στη Βουλιαγμένη.

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα δεύτερο, πολυτελές και ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον ράπερ Mad Clip εξετάζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα .

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI , μοντέλου R 8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολώνα χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος. Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι συγκλονιστικές και μαρτυρούν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν το σώμα του οδηγού την ώρα που αρκετοί είχαν αναγνωρίσει το πολυτελές αυτοκίνητο και είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.