Ένα απίστευτο περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2003, καθώς ένας πολίτης από το Αιγάλεω προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός εδώ και 18 χρόνια.

Η κ. Διαμαντή, η σύζυγος του συγκεκριμένου πολίτη, περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 , τι ακριβώς συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια.

«Φυσικά και πήγα στον Δήμο. Μόνο εκεί; Εδώ και 18 χρόνια όπου μπορούμε πάμε, ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο», εξήγησε η ίδια, υπογραμμίζοντας πως η απόδειξη ότι ο σύζυγός της είναι ο ζωντανός, είναι ότι κάνει φορολογικές δηλώσεις, παρόλο πουδεν μπορεί να ψηφίσει.

Μάλιστα, ο εν λόγω άνθρωπος που μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αντιμετωπίζει θέμα και με τον εμβολιασμό του. Ανέφερε, δηλαδή, ότι θέλει να εμβολιαστεί, γιατί πιέζεται από τον εργοδότη του, αλλά δεν μπορεί, καθώς είναι καταχωρημένος ως νεκρός.

«Μέχρι στο γραφείο του πρωθυπουργού έστειλα μέιλ για να εμβολιαστώ. Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο!» είπε ο κ. Διαμαντής, με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά να απαντά ότι έχει γίνει εσφαλμένη εγγραφή στο σύστημα ενώ είπε πως θα υπάρξει επικοινωνία με τον κ. Διαμαντή για να λυθεί το ζήτημα.