Το νηπιαγωγείο και το δημοτικό της Βαρυμπόμπης που υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή, πλέον όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν ξανά τις μαθήτρεις και τους μαθητές της περιοχής.

Ειδικότερα, στα κτίρια εργάζονται πυρετωδώς τα συνεργεία της ΚΤΥΠ και του Δήμου, ώστε να επιδιορθωθούν οι ζημιές και ν΄αποκατασταθεί ο περιβάλλων χώρος.

Σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός ενημερώνει για την εξέλιξη των εργασιών:

” Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Διευθύνοντος Συμβούλου του φορέα «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» κ. Γιάνναρη – και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό-, μετά την επικοινωνία που είχαμε με θέμα📌την αποκατάσταση του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού της Βαρυμπόμπης. Τα σχολεία υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές του Αυγούστου και ήδη γίνεται ένας αγώνας δρόμου ούτως ώστε να είναι έτοιμα στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μετά από διαδικασίες εξπρές τα συνεργεία της ΚΤΥΠ ήδη εργάζονται στα δύο κτίρια, ενώ και ο Δήμος Αχαρνών θα φροντίσει να αποκαταστήσει τον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου το σχολείο να είναι έτοιμο και ασφαλές να υποδεχτεί τα παιδιά σε λίγες μέρες”.