Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα για 7,8 κιλά κοκαΐνης, βρέθηκαν σήμερα η 29χρονη πρώην παίκτρια τηλεοπτικού reality και μοντέλο και ο 32χρονος σύντροφος της. Επιπλέον, ο σύντροφος του μοντέλου απολογείται στις ανακριτικές αρχές και για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι της υπόθεσης συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή

Ήδη, οι κατηγορούμενοι έχουν δώσει το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμή που θα ακολουθήσουν σήμερα κατά τις απολογίες τους. Ο σύντροφος της 29χρονης αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία της διακίνησης και αναμένεται να υποστηρίξει ότι είναι εξαρτημένος από ουσίες. Επίσης, αναμένεται να αναφέρει ότι λειτουργούσε μόνος χωρίς κανένα συνεργό. Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη, κατά πληροφορίες, θα υποστηρίξει στην απολογία της ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση και ότι γνώριζε την εξάρτηση του συντρόφου της από ουσίες και ότι προσπαθούσε μάλιστα να τον βοηθήσει.

Χαρακτηριστική της υπερασπιστικής γραμμής των δυο κατηγορουμένων είναι η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανένα συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμιά απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Σύμφωνα, ωστόσο με το διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., το μοντέλο φέρεται να απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στη τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι όπου διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.