Έγκυος στα 62 της χρόνια ανακάλυψε πως είναι μία γυναίκα, παρότι δεν έχει περίοδο εδώ και 16 χρόνια, ενώ ο 72χρονος σύζυγός της έχει προβεί σε βαζεκτομή!

Η «Τζένη» -ή The Good Wifey όπως είναι γνωστή στο Instagram- έμεινε άναυδη από την τεράστια έκπληξη όταν ανακάλυψε πως είναι έγκυος στα 62 της. Ό,τι γνώριζε ως φυσιολογικό ανατράπηκε, όχι μόνο από τη δική της εμμηνόπαυση στην οποία είχε μπει χρόνια πριν, αλλά ειδικά επειδή ο σύζυγός της είχε υποβληθεί σε στείρωση χειρουργικά. Με τη σιγουριά της… αδυναμίας σύλληψης δεν συνειδητοποίησε αμέσως ότι ήταν έγκυος.

Περιέγραψε το μωρό της ως ένα «ευλογημένο θαύμα» 

Την πρωτόγνωρη εμπειρία της γηριατρικής εγκυμοσύνης, η Τζένη τη μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα και περιέγραψε το μωρό της ως ένα «ευλογημένο θαύμα» που εξέπληξε για τα καλά την ίδια, το σύζυγο, αλλά και τους δύο μεγάλους γιους της. «Αυτό είναι πραγματικά το μωρό - θαύμα. Έκπληξη» έγραψε και άρχισαν να πέφτουν τα σχόλια βροχηδόν. Πολλά από αυτά ήταν θετικά, εξίσου πολλά τα αρνητικά, αρκετές οι ερωτήσεις γυναικών, κυρίως, για την εγκυμοσύνη, με τα περισσότερα να εμμένουν στις δυσκολίες και τους κινδύνους μιας εγκυμοσύνης σε αυτή την ηλικία, στα «πρέπει» και στα «δεν πρέπει».

Η ίδια απάντησε σε όλους σχεδόν, πάντα καλοπροαίρετα, όμως, πέραν των αρνητικών σχολίων, δύο πράγματα την εξέπληξαν περισσότερο: τα πρώτο ήταν το γεγονός ότι αφού ανέφερε ότι είναι 62 ετών, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει πόσων ετών ήταν ο σύζυγός της. Και το δεύτερο, ότι αφότου έγραψε ότι ο σύζυγός της ήταν 72 ετών και τυπικά θεωρούνταν στείρος λόγω βαζεκτομής, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν διθυραμβικά για τον άντρα της! Παρόλα αυτά μιλώντας στην «The Sun», είπε ότι κρατά τα θετικά και περιμένει ανυπόμονα τη γέννηση του… «θαύματος» στις 25 Νοεμβρίου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time