Μία σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκβιασμού ανήλικης στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μία 15χρονη κατήγγειλε ότι ο 23χρονος σύντροφός της τη χτυπούσε και την εξανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιήσει ροζ βίντεό τους.

Μετά την καταγγελία της ανήλικης οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στη σύλληψη του 23χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία έχει πάρει το δρόμο για τον εισαγγελέα και ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 15χρονη, το χρονικό διάστημα από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 23χρονο, ο οποίος την υποχρέωνε σε ερωτική επαφή, την απειλούσε και τη χτυπούσε. Συγκεκριμένα την εξανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του είτε με τη χρήση σωματικής βίας είτε με απειλές ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους, το οποίο θα έστελνε και στους γονείς της προκειμένου να την εκθέσει.

Μάλιστα, φέρεται να είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της 15χρονης στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο συνόδευε με εξυβριστικό λογότυπο. Η ανήλικη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι στη διάρκεια της σχέσης τους ο 23χρονος τη χτυπούσε, απειλούσε την οικογένειά της και της ζητούσε επίμονα να παραμείνει μαζί του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση για απειλή διαρροής βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο εμφανίζονταν σε προσωπικές τους στιγμές, πορνογραφία ανηλίκων, απλή σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος οικογενειακού περιβάλλοντος της 15χρονης. Σε έρευνα στο σπίτι του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 ζευγάρια χειροπέδες, 2 κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 2 USB sticks, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και μία κάμερα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στον έλεγχο που έγινε στο φορητό υπολογιστή του 23χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τη 15χρονη με τον πρώην σύντροφό της σε προσωπικές στιγμές.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time