Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του «τσιμεντωμένου» πτώματος της 42χρονης Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία δίνει στο φως της δημοσιότητας η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου. Ο 39χρονος Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα, που είναι βασικός ύποπτος για τη δολοφονία, παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα στις Αρχές της Ολλανδίας, καθώς είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, και να τεθεί στη διάθεση των διωκτικών Αρχών, που ερευνούν τη δολοφονία της 42χρονης.

Όπως αποκαλύπτει η κ. Ανάσογλου η Μόνικα είχε αποφασίσει να μιλήσει για το θάνατο των πρώην συντρόφων του 39χρονου κατηγορούμενου. «Αν ζούσε η καημένη η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη σύζυγο του κατηγορούμενου. Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, για αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης», είπε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα φαίνεται να ζούσε ένα καθημερινό μαρτύριο δίπλα στον 39χρονο σύντροφό της, αφού, όπως καταθέτει, «ο φάκελος της υπόθεσης είναι ογκώδης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσερνε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί», σημείωσε.

«Η Μόνικα φοβόταν, την εκφόβιζε με το πού κατέληξε η πρώην σύντροφός του. Φοβόταν ότι θα πάθει τα ίδια και αυτή και τα παιδιά της. Έμενε επειδή τον φοβόταν, επειδή την κακοποιούσε», πρόσθεσε. Μία συγγενής της άτυχης 42χρονης αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε προηγηθεί περιστατικό όπου «ο δράστης την κυνηγούσε στους δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι». «Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι» είπε. «Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επικοινωνία με τη Μόνικα, δεν είχε κινητό, δεν μπορούσαμε να τη βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν της επέτρεπε να έχει κινητό», ανέφερε η κ. Τάνια, ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, μάλιστα, ο άνδρας είχε στείλει τη Μόνικα 19 φορές στο νοσοκομείο!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time