Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Νίκου Καπραβέλου, διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, για τις απειλές που δέχεται αυτός και οι συνάδελφοί του από μερίδα αντιεμβολιαστών.

«Δεν με ενοχλεί τόσο η απειλή, που μπορεί να πείτε ότι είναι μία γραφικότητα. Με ενοχλεί ο λόγος. Ο λόγος που απευθύνουν αυτές τις απειλές είναι ότι δεν ενδιαφέρομαι για τον ασθενή και τη δημόσια υγεία αλλά για τα φάρμακα και το εμβόλιο και δεν ξέρω εγώ για τι άλλο», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100.




«Μας ενοχλεί πάρα πολύ διότι ο αγώνας που κάνω και εγώ και οι συνεργάτες μου και οι συνάδελφοι μου είναι αγώνας πρωτάκουστος για εμάς, δεν τον έχουμε ξανανιώσει, δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Δώσαμε όλο μας το είναι, κινδυνέψαμε ακόμη κι εμείς οι ίδιοι για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σ’ αυτή τη μάστιγα και είναι λίγο δύσκολο να δεχθούμε απειλές ότι δεν τηρούμε τον όρκο του Ιπποκράτη αλλά το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουν οι εταιρείες από τα εμβόλια. Ξεφεύγει από την λογική μου, τη συνείδηση και την ηθική μου μια τέτοια κατηγορία», πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος.