Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις υπέρ του ανιψιού του ο θείος του δράστη της δολοφονίας της 31χρονης Ντόρας στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «STAR», ο θείος του γυναικοκτόνου, αφού ο ίδιος τόνισε πως είναι αγιογράφος και «είμαστε χριστιανική οικογένεια», επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης για όσα αναφέρουν σχετικά με τον ανιψιό του και το παρελθόν του, αγνοώντας τις μαρτυρίες θυμάτων – συντρόφων του δράστη.

Δεν δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει ότι μπορεί η πρώην γυναίκα του να ήταν αυτή που του έκανε μήνυση, ωστόσο ο ίδιος έπρεπε να προσφύγει πρώτα στη Δικαιοσύνη καθώς ήταν θύμα κακοποίησης. «Δεν έκανε όμως γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της», ισχυρίστηκε.

Όπως ανέφερε, μετά από ατύχημα που είχε ο δράστης στο μάτι, το οποίο τον είχε αφήσει τυφλό, η πρώην του σύντροφος τον είχε διώξει από το σπίτι.

«Μας έχετε διασύρει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς, δε, γιατί πιστεύει ότι ο ανιψιός του σκότωσε τη Ντόρα, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Ντόρα, εγώ βγήκα να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού μου». «Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε “γυναικοκτονία”, όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο “κακοποιητής” και “απελευθερώθηκε”. Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;», διερωτήθηκε ο θείος του δολοφόνου της 31χρονης.

«Θεωρώ ότι τα δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να ήταν μαζί γιατί ήταν κουκλιά», υποστήριξε ακόμη.

Δείτε το απόσπασμα

Ρεσιτάλ μισογυνισμού

Νωρίτερα, μιλώντας στον «ΑΝΤ1», ο θείος του δράστη έκανε λόγο για συμπεριφορές γυναικών που «φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα».

Προσπαθώντας μάλιστα να δικαιολογήσει τον ανιψιό του, είπε ότι ο 40χρονος δεν ήταν τέρας, ενώ «πολλές φορές οι γυναίκες δεν είναι τα θύματα».

«Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας -και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι- και από εκεί κει πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει. Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας», ανέφερε.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως «ορισμένες συμπεριφορές γυναικών φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα», αλλά και πως «ο καθένας από εμάς θα ζήλευε».

«Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή, αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα», συμπλήρωσε.