Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Τρίπολη όπου συνελήφθη γυμνός 39χρονος επιχειρηματίας από τη Γλυφάδα να προσπαθεί σε έξαλλη κατάσταση να κλέψει αγροτικό αυτοκίνητο.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ο 39χρονος, ο οποίος διατηρεί κατάστημα εστίασης στη Γλυφάδα, βρισκόταν ολόγυμνος μέσα στο αυτοκίνητό του. Κτηνοτρόφος τον συνάντησε στην περιοχή Αλωνίσταινα της Τρίπολης. Πίστεψε ότι χάθηκε στους ορεινούς δρόμους και όταν τον πλησίασε για να βοηθήσει, ο 39χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να κλέψει το αγροτικό όχημα του κτηνοτρόφου.

Στη συνέχεια ο κτηνοτρόφος άρπαξε τα κλειδιά από τη μηχανή και είχε έντονη αντιπαράθεση με τον 39χρονο, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού. Ο επιχειρηματίας στη συνέχεια βγήκε από το αγροτικό και προσπάθησε να ανέβει σε ένα άλογο που βρισκόταν κοντά. Ξεκίνησε να το ιππεύει αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Ο κτηνοτρόφος ενημέρωσε την αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, η μητέρα του είχε υποβάλει σε βάρος του μήνυση για ξυλοδαρμό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.