Δείπνο προς τιμήν της Μόνικα Μπελούτσι διοργανώθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου και βρέθηκε μετά την ολοκλήρωση τριών παραστάσεων ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο, η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου διοργανώθηκε ένα δείπνο προς τιμήν της.

«Μάγεψε» η Ιταλίδα ηθοποιός

Η Ιταλίδα σταρ βρέθηκε στη χώρα μας, καθώς στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου και μάγεψε το κοινό που την παρακολούθησε στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις».

Η ερμηνεία της Μόνικας Μπελούτσι βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas» - στο οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Ελληνιδας ντίβας της όπερας, γραμμένα από την Κάλλας στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Την Μόνικα Μπελούτσι πλαισίωσε μουσικά η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου.

Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση της τρίτης παράστασης το βράδυ της Πέμπτης, η Μόνικα Μπελούτσι επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης για μια ξενάγηση από τον διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης Νίκο Σταμπολίδη και στη συνέχεια απόλαυσε το δείπνο που διοργανώθηκε προς τιμήν της κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Δείτε τη Μόνικα Μπελούτσι στο Μουσείο της Ακρόπολης