Με αφορμή την παραχώρηση χώρου από το ΔΣ του ΣΕΦ για να κατασκευαστεί κολυμβητήριο από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τοποθετήθηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

«Από τη δική μας την μεριά ως διοίκηση παραχωρήσαμε ένα χώρο και θα πρέπει να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά έχει γίνει με τον πλέον διαφανή τρόπο διότι δυστυχώς στο παρελθόν έχουμε δει να μοιράζονται οικόπεδα, ακίνητα και τα λοιπά και μετά απλά να τρέχουν οι επόμενοι για να μπορέσουνε να σώσουνε τα άσωστα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια πραγματικά ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία με τεχνικές προδιαγραφές όπου κατέβηκε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέθεσε το φάκελο και βρέθηκε η γη για να μπορέσει να γίνει το κολυμβητήριο για όλο τον Πειραιά», υπογράμμισε η ίδια.

«Δυο 50αρες πισίνες με δυο κολυμβητικές δεξαμενές βοηθητικές για ακαδημίες είναι μια πνοή αθλητισμού για όλο τον κόσμο, δεν απευθύνεται σε μια ομάδα ένα τέτοιο έργο», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Το χρονοδιάγραμμα που περιγράφεται και στις τεχνικές μελέτες δίνει 2 χρόνια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο μελέτης και στα επόμενα 5 χρόνια από την κατάθεση των μελετών να μπορέσει να κατασκευάσει το έργο. Ως φίλαθλος εύχομαι το 2025 που θα είναι και τα 100 χρόνια του συλλόγου να μπορέσει να εγκαινιάσει αυτό το κόσμημα για τον αθλητισμό, για όλη την Αττική. Κερδισμένοι θα βγουν όλοι...», κατέληξε.