Εξαιρετικές αναμένονται να είναι οι καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα καθώς για άλλη μια ημέρα, ο ήλιος θα κυριαρχήσει.

Συγκεκριμένα, περισσότερο ήλιο θα απολαύσουν περιοχές της δυτικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου. Η μόνη μικρή διαφοροποίηση, η μόνη μικρή παραφωνία, θα είναι λίγη πρόσκαιρη αραιή συννεφιά, στη Μακεδονία, το μεσημέρι στη Θράκη, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Κρήτη. Ακόμα και στις συγκεκριμένες περιοχές, τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγάλα.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι σε πολύ μικρή άνοδο και αναμένεται να φτάσει τους 25 βαθμούς στα βόρεια και σε περιοχές της κεντρικής Ελλάδας και 27-28 στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά. Λίγο πιο χαμηλές θα παραμείνουν οι μέγιστες στο Αιγαίο, λόγω και του βοριά, με 22-24 βαθμούς Κελσίου και 28 στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς 2-3 μποφόρ, θα στραφούν σε βορειοδυτικούς το απόγευμα μέχρι 4-5 μποφόρ. Και στο Αιγαίο θα φυσάει δυνατός βοριάς, 5-6 τοπικά και 7 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γενικά θα είναι αίθριος ο καιρός, με τη θερμοκρασία από 15-26 και βόρειο άνεμο στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 4-6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο ,αλλά από το μεσημέρι και έπειτα, θα αναπτυχθεί αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία από 13-23 και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ.