Λίγο πριν τις 9 το πρωί έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να παραστεί σε μια κρίσιμη ακροαματική διαδικασία για την εκδίκαση της δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι που δέχτηκε από την Έφη Κακαράντζουλα τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.



Την ίδια ώρα έφθασε και η κατηγορούμενη η οποία μεταφέρθηκε στην αίθουσα της δίκης μέσα από το υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου.

H δικάσιμος συνεχίζεται με τις καταθέσεις των γιατρών που δίνουν την μάχη προκειμένου να κερδίσει η Ιωάννα «μία κανονικότητα» στη ζωή της.

5391975


Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβουν οι επιστήμονες που προσπάθησαν να σώσουν την Ιωάννα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από την κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, ενώ ετοιμαζόταν να πάρει το ασανσέρ για την ασφαλιστική εταιρεία που εργαζόταν.




Σύμφωνα με πληροφορίες η έδρα θα επιμείνει ιδιαίτερα προς τους μάρτυρες γιατρούς να εξηγήσουν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Ιωάννα όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο και να διασαφηνίσουν αν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή της.

5391971


Μεταξύ αυτών η Μαρία Καλοφώνου,  Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η οποία στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή και αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που έδωσαν «μάχη» προκειμένου η 35χρονη γυναίκα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε.

Η κυρία Καλοφώνου από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει για τον αγώνα που θα χρειαστεί να δώσει η Ιωάννα προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα της και να επουλωθούν οι πληγές της.