Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
Φαρος_του_κοσμου
Ελλάδα

Πώς το κέντρο «Φάρος του Κόσμου» ευχαρίστησε τους Δημητριάδη και Σταμάτη

Τι αναρτήθηκε στο Facebook

Με μία ιδιαιτέρως ευγενική και γλυκιά ανάρτηση στα social media το κέντρο νεότητας «Φάρος του Κόσμου» ευχαρίστησε τον Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη για τη βοήθειά τους.

Πρόκειται για έναν χώρο προστασίας και δημιουργικής απασχόλησης των Νέων του Δενδροποτάμου. Λειτουργεί με τη φροντίδα και την αγάπη της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κου Βαρνάβα.

Το μήνυμα στο facebook

«Τρεις μήνες νωρίτερα ήρθε για μας ο Άγιος Βασίλης και αντί από την Καισάρεια μας ήρθε από την Αθήνα! ζωή, χαρά και φως γέμισε το σπίτι μας γιατί όλοι μας ξέρουμε καλά από τον καιρό που ήμασταν παιδιά αλλά και τώρα που μεγαλώνουμε παιδιά, ότι μεγαλύτερη χαρά από τα δώρα δεν υπάρχει!

Ευχαριστούμε θερμά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη που βρέθηκαν πάλι δίπλα μας. Περισσότερες χαρούμενες στιγμές στον ψηφιακό κόσμο σε συνδυασμό με αυτόν της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας».

Δείτε την ανάρτηση