Όρισαν τελικά ημερομηνία για το θρησκευτικό τους γάμο στην Αθήνα ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ, κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτη εταιρείας liar jet.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό «Point de Vue», ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Νίνα Φλορ θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στη Μητρόπολη, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 ο πατέρας του γαμπρού με τη μητέρα του Άννα-Μαρία.

Μία μέρα πριν, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει προγραμματίσει ένα σούπερ pre-wedding party που θα φιλοξενηθεί στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Μία μέρα μετά το γάμο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα δώσουν το «παρών» στο γάμο. Το γεύμα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στον Πειραιά.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε πέρυσι στην Ελβετία, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που χρονολογείται από το 1896 και βρίσκεται στο κέντρο του Σεν Μόριτζ.

Η Ελβετία είναι ο τόπος όπου έχει ρίζες η όμορφη Νίνα. Επιλέχθηκε το ξενοδοχείο «Badrutt's Palace», στο χιονοδρομικό κέντρο του Σεν Μόριτζ, και όλα έγιναν τηρώντας πιστά όλες τις υγειονομικές οδηγίες του ελβετικού κράτους λόγω κοροναϊού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι παρέστησαν μόλις τριάντα καλεσμένοι, οι οποίοι έφτασαν με αεροπλάνα που ναυλώθηκαν από τη VistaJet και αφού είχαν κάνει διαδοχικά τεστ Covid-19. Επίσης, η μητέρα του πρίγκιπα Φίλιππου, Αννα-Μαρία, και η μητέρα της Νίνα, Καταρίνα Φλορ, είχαν παρακολουθήσει την τελετή μέσα από ένα τζάμι, ενώ τα υπόλοιπα μέλη των δύο οικογενειών βρέθηκαν σε παρακείμενη, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, βλέποντας την ένωση του Φίλιππου και της Νίνα μέσα από οθόνη και φορώντας όλοι τις μάσκες τους.

Επίσης έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί-Σαντάλ, με τα παιδιά τους, Ολυμπία, Κωνσταντίνο, Αχιλλέα και Οδυσσέα, η πριγκίπισσα Αλεξία και ο Κάρλος Μοράλες, ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ, και η πριγκίπισσα Θεοδώρα. Μόνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ, είχαν βρεθεί δίπλα στους νεόνυμφους, αφού εκτέλεσαν χρέη μαρτύρων.

Η νύφη, η οποία φημίζεται για το στιλ της, είχε εντυπωσιάσει τους καλεσμένους επιλέγοντας μια δημιουργία του γαλλικού Οίκου Chanel, ενώ ο στολισμός του χώρου ήταν ιδιαίτερα λιτός. Αναμένουμε να δούμε τώρα αν θα συμβεί το ίδιο και στο θρησκευτικό γάμο τους, αν και το ζευγάρι λέγεται ότι είναι αποφασισμένο να βιώσει αυτή την ημέρα όπως ακριβώς την είχε ονειρευτεί.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time