Στη Δικαιοσύνη οδηγήθηκε ο 40χρονος που ισχυρίστηκε ότι εκτέλεσε έναν 58χρονο στην Καβάλα μετά από εντολή του σατανά. Ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, οδηγήθηκε χθες αμίλητος και με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Μετά τη σύλληψή του στις 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ο 40χρονος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του 58χρονου, έναν χρόνο πριν, στην Κάριανη Καβάλας.


«Μετά από αίτημα»

Μάλιστα φέρεται να είπε ότι σκότωσε τον άνδρα μετά από αίτημα του σατανά. Με το πρόσχημα ότι θέλουν κλάδεμα οι ελιές στο χωράφι του, ο 40χρονος προσέλαβε το θύμα και το οδήγησε στο κτήμα. Σε εκείνο το σημείο κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον άνδρα και τον κάλυψε με κλαδιά.



Το παρελθόν του

Παράλληλα, ο 40χρονος έχει εμπλοκή σε περιστατικό με πυροβολισμούς κατά ενός ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και κατά του σπιτιού μίας οικογένειας στην Καβάλα τον περασμένο Ιούνιο.

Ο γιος του 58χρονου είπε στην ιστοσελίδα newsit.gr ότι κανείς από την οικογένεια δεν είχε υποψιαστεί ότι δράστης της δολοφονίας είναι ο 40χρονος.

Επίσης ο γιος του θύματος δήλωσε ανακουφισμένος με το γεγονός ότι η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του καθώς δεν γνωρίζει «πού μπορεί να είναι μπλεγμένος» ο 40χρονος.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On time