Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
1-apostolos-lytras-video__1_
Ελλάδα

Δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Δεν υπάρχει το κατάστημα που υποστηρίζει η Κακαράντζουλα ότι πήρε το βιτριόλι (Βίντεο)

O δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στα όσα υποστήριξε χθες στο δικαστήριο η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σχετικά με τον τρόπο που ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε το βιτριόλι, ο κ. Απόστολος Λύτρας τόνισε πως «κανείς δεν την πίστεψε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε μια διεύθυνση που χθες συνάδελφοί σας πήγαν στην οδό και δεν υπάρχει, δεν υπήρχε ποτέ το κατάστημα».

Όσο για το αν υπήρχε συνεργός, η κατηγορούμενη ρωτήθηκε και το αρνήθηκε. Επίσης, ερωτηθείς για το αν έπεισε το δικαστήριο, υποστήριξε πως «δεν την έπεισε. Υπήρχαν ερωτήσεις που προσπαθούσαν να βγάλουν ότι και την ημέρα της επίθεσης κάποιος την ενημέρωσε».

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Απόστολο Λύτρα, η κατηγορούμενη είπε στο δικαστήριο ότι της «καρφώθηκε» η ιδέα ότι κινδυνεύει η σχέση της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου και τόνισε ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει η Έφη Κακαράντζουλα είναι να πείσει ότι η ποσότητα του υγρού που έριξε δεν ήταν μεγάλη κι ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του: