Συνεχίζει να επικρατεί η απαράδεκτη κατάσταση έξω από τη φοιτητική λέσχη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με εκατοντάδες φοιτητές να περιμένουν με τις ώρες στην ουρά για μια μερίδα φαγητού, μέσα σε απίστευτο συνωστισμό και χωρίς καν να φορούν μάσκα οι περισσότεροι, την ώρα που ο κοροναϊός στην πόλη καλπάζει ξανά.



Για κατάσταση που «δεν πάει άλλο» μιλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΑΠΘ, οι οποίοι προανήγγειλαν κινητοποιήσεις σχετικά με το σοβαρό αυτό ζήτημα. «Αντί να χρησιμοποιούνται και οι τέσσερις διανομές – σειρές, χρησιμοποιούνται μόνο οι δύο, ενώ η άνω λέσχη που θα μπορούσε να λειτουργήσει προκειμένου να αποσυμφοριστούν οι ουρές των φοιτητών, αξιοποιείται μόνο την Τρίτη και την Πέμπτη», είπε στο grtimes.gr, ο γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής του ΑΠΘ, Τάσος Παπαδόπουλος.



«Όλη αυτή η κατάσταση οφείλεται στο γεγονός πως δεν υπάρχει προσωπικό να εξυπηρετήσει αυτόν τον κόσμο. Για να εξασφαλιστεί το μεγαλύτερο κέρδος για τον εργολάβο που έχει αναλάβει τη λέσχη, έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται τεράστιες ουρές αλλά και κάθε χρόνο η ποιότητα του φαγητού να πηγαίνει προς το χειρότερο», ισχυρίζεται ο φοιτητής.