Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Αντιγραφο_του_Ανωνυμο
Ελλάδα

Αιματηρή καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Πέραμα - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Προσπάθησαν να εμβολίσουν τους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί καταδίωκαν τους δράστες από τη Λεωφόρο Θηβών έως το Πέραμα

Αιματηρή καταδίωξη έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο Πέραμα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλοι επτά: έξι αστυνομικοί και ένας εκ των υπόπτων.

Περίπου στις 23:45 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Θηβών εντόπισαν ένα ύποπτο λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες, σύμφωνα με πληροφορίες Ρομά.

Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να κάνουν έλεγχο, ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά προσπάθησε να ξεφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη μέσω Χαϊδαρίου με κατάληξη στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα.

Εμβόλισαν τις μοτοσυκλέτες των αστυνομικών

Ο οδηγός του οχήματος έπεσε πάνω στις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο, τα οποία υπέστησαν υλικές ζημιές.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ύποπτου οχήματος.

Από τα πυρά, παράλληλα, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας από τους επιβαίνοντες, ενώ ο τρίτος διέφυγε πεζός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έξι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή τους.

Ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου αναζητείται.