Εξώδικο μέσω του δικηγόρου σε εκδοτικό οίκο με σκοπό να αποσυρθεί το εξώφυλλο βιβλίου, θα στείλει ο καθ΄ομολογίας δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, ο συζυγοκτόνος πιλότος ενοχλήθηκε έντονα από την κυκλοφορία του βιβλίου του Θανάση Διαμαντόπουλου «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;» στο εξώφυλλο του οποίου υπάρχει η φωτογραφία του.

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, επιβεβαίωσε ότι θα σταλεί εξώδικο στον εκδοτικό οίκο για να αποσύρει το βιβλίο από τις προθήκες των βιβλιοπωλείων μέχρι να αλλάξει το εξώφυλλό του. «Πέραν από το νομικό σκέλος, είναι δικαίωμά του κιόλας να μην θέλει τη χρήση του προσώπου του σε τόσο μεγάλο φάσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ο ίδιος μίλησε και για τις φήμες που ήθελαν τον πιλότο σε σχέση με ανήλικη πριν την Καρολάιν. «Δεν προέκυψε ποτέ κάτι τέτοιο. Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί εξώδικο σε συγκεκριμένο site που, πέραν από τις αναλήθειες που γράφει, έχουμε και την αμαύρωση της εικόνας του, χρησιμοποιώντας ψευδή γεγονότα», δήλωσε επιπρόσθετα ο κ. Παπαϊωαννίδης.