Αίτηση για μην έχει ο μικρός εγγονός τους το επίθετο του πατέρα του, κατέθεσαν οι γονείς της 28χρονης Κωνσταντίνας, που δολοφονήθηκε άγρια, στις 5 Απριλίου, μαζί με τον αδελφό της, στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Το ζεύγος Τσάπα, που μεγαλώνει πλέον το μικρό αγοράκι, θέλει να μην ακολουθεί το εγγόνι του καμία αρνητική μνήμη και να απαλλαχθεί η οικογένεια από το άκουσμα του επωνύμου του δράστη του διπλού φονικού που μόνο οργή και πόνο προκαλεί.

«Δεν θέλουμε να έχει αυτό το όνομα το παιδί. Τελείωσε αυτό το επίθετο για εμάς. Δεν θέλουμε να ακούγεται πλέον», ανέφεραν οι τραγικοί παππούδες στον Ταχυδρόμο του Βόλου και πρόσθεσαν ότι το επίθετο του φονιά μπορεί να στιγματίσει τον ανήλικο, ο οποίος ταλαιπωρείται ήδη αρκετά ψυχολογικά, αφού στερείται την πιο σημαντική παρουσία για ένα παιδί, της μητέρας του, που όσο ζούσε το λάτρευε.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αλλάξει το όνομα του παιδιού, του οποίου έχουμε την οριστική επιμέλεια με δικαστική απόφαση και το αιτηθήκαμε σήμερα αυτό στο Ληξιαρχείο Βόλου, όπως έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε», τονίζει.

«Φθάνει που υποφέρουμε εμείς. Μόνο η ψυχή μας γνωρίζει πως ζούμε μετά το φρικτό μακελειό», επισημαίνει, ανοίγοντας την καρδιά του στην εφημερίδα.