Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως καμία καταγγελία δεν υπήρξε για τον 54χρονο γυναικοκτόνο.
Συγκεκριμένα, η αστυνομία απάντησε σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η 48χρονη Νεκταρία στην Κρήτη είχε προβεί σε καταγγελία σε βάρος του 54χρονου πρώην συζύγου της, κι ανέφερε πως δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο αναφορικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα στο νομό Λασιθίου, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ανακοινώνεται ότι: Σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών και πως, αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του, στεκόταν για περισσότερες από επτά ώρες μπροστά σε γκρεμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει, κρατώντας στα χέρια του και το μαχαίρι του εγκλήματος.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, η αστυνομία κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να εισέλθει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίον τον μετέφερε φρουρούμενο στο νοσοκομείο της περιοχής.