Φρουρούμενος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας εξακολουθεί ο 54χρονος, που κατηγορείται για τη γυναικοκτονία της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του την Παρασκευή. Ο φερόμενος ως δολοφόνος της συζύγου του έμεινε για δεύτερη ημέρα στο νοσοκομείο, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο στήθος του.

«Της την είχε στημένη»

Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Την ίδια στιγμή, αποκλειστικό βίντεο του MEGA, δείχνει τις κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας. Το βίντεο ντοκουμέντο, αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Συγκεκριμένα, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Βέβαια, ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

«Βουβός πόνος» στην κηδεία της 

Ακόμη, την ίδια ώρα συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το τελευταίο αντίο στην 48χρονη Νεκταρία που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Τραγικές φιγούρες η ηλικιωμένη μητέρα της αλλά και τα 4 παιδιά της.

Στην υπόθεση, σοκάρει το πόρισμα των ιατροδικαστών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο συζυγοκτόνος την σκότωσε σε κατάσταση αμοκ με 16 μαχαιριές. Θα δούμε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο δολοφονήσει πηγαίνει για να μαχαιρώσει το θύμα του.