Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και το θρίλερ, που ακολούθησε για τον εντοπισμό του. Παραμένει άγνωστο πως έφτασε στο Ιπποκράτειο και σε τι κατάσταση βρίσκεται. 

Τί προηγήθηκε


Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Τάσος Ξιαρχό, έστειλε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια. Για αρκετή ώρα η αστυνομία και οι γονείς τους απεγνωσμένοι τον αναζητούσαν, ενώ πριν από λίγη ώρα νεότερες πληροφορίες ανέφεραν, ότι άνοιξε το κινητό του και έστειλε μήνυμα σε δικό του πρόσωπο ότι είναι καλά.  

Ο χορογράφος ωστόσο εμφανίστηκε στο TikTok ανεβάζοντας βίντεο, το οποίο κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται στη ζωή.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Επίσης, ο Τάσος Ξιαρχό, δήλωσε νωρίτερα στους δικούς του ανθρώπους ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του, κινητοποίησε την Αστυνομία όπου σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου όμως εκείνος, μόλις τους είδε, βγήκε έξω και εξαφανίστηκε.

  Από εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή του Μενιδίου, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει τα ίχνη του. Μαζί με τους αστυνομικούς, τον χορογράφο ψάχνει και ο πατέρας του.

 Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, μίλησε στους δημοσιογράφους. «Δε μιλάει, δε σηκώνει τα τηλέφωνα… Το τηλέφωνο μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον» είπε μεταξύ άλλων…


 Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Η εξαφάνιση του Τάσου Ξιαρχό, έρχεται μετά το σάλο που προκλήθηκε από ανάρτησή του, για τα κιλά και τα ρούχα μίας κοπέλας. Την τράβηξε σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε σε social media με επικριτικά σχόλια.

 Άνθρωποι από όλη τη χώρα, ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι, σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση και τις απόψεις του γνωστού χορογράφου. Με το σάλο να βρίσκεται στην κορύφωσή του, έγινε γνωστό ότι ο ίδιος εξαφανίστηκε ενώ έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει.