Τις τελευταίες μέρες το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί με το πρόσφατο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με το θάνατο του 47χρονου ντελιβερά, καθώς ένας άνθρωπος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρέσυρε τον 47χρονο διανομέα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 20χρονος οδηγός δεν είχε καν άδεια οδήγησης και μάλιστα πολύ συχνά οδηγούσε το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο το οποίο σύμφωνα με τους γείτονες το είχε ξανατρακάρει.

AFTOKINITO

Ο νεαρός είναι επίσης, πατέρας δύο παιδιών και ο ίδιος σύμφωνα με την εκπομπή TLIVE, ζούσε με την οικογένειά του και τους μετανάστες γονείς του και όλοι εξασφάλιζαν τα προς το ζην μαζεύοντας παλιοσίδερα με ένα τρίκυκλο, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν.

Το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το μοιραίο, είναι στο όνομα του θείου του. Βέβαια, φαίνεται να το οδηγούσε ο 20χρονος, αφού συνήθως οι γείτονες το έβλεπαν συνέχεια παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του.

Ο λόγος που δεν είχε άδεια οδήγησης είναι γιατί δεν γνωρίζει να γράφει ελληνικά και δε μπορεί να περάσει τις ανάλογες εξετάσεις.

Σημειώνεται πως προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα, κάνουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, την Τρίτη το πρωί, κηδεύτηκε ο 47χρονος ντελιβεράς που άφησε την τελευταία πνοή του στο τροχαίο.