Ο φονικός ιός του κοροναϊού «σαρώνει» και οι θάνατοι καθημερινώς αυξάνονται. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 41χρονος άνδρας, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα κι έπειτα από τέσσερις μήνες έχασε τη μάχη του με τη νόσο.

Ο άνδρας δεν είχε εμβολιαστεί και κατέληξε από τη νόσο τον Αύγουστο. Λίγο καιρό μετά το τραγικό συμβάν, ο αδερφός του Γιώργου, Αναστάσης Θεοδωρίδης, μίλησε στο ΣΚΑΙ, με σκοπό να καλέσει τους νέους να εμβολιαστούν.
Υπενθυμίζεται πως ο 41χρονος Γιώργος, τέλη Μαΐου, διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό και αρχές Ιουνίου διασωληνώθηκε. Στις 5 Αυγούστου τελικά δε τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο αδελφός του, περιέγραψε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ τις δύσκολες στιγμές, στο πλευρό του αδελφού του. «Έμεινε 58 μέρες στην εντατική. Καθημερινά γυμναζόταν, πρόσεχε τη διατροφή του και δεν είχε καπνίσει ποτέ. Με έπαιρναν οι γιατροί και μου έλεγαν πώς γίνεται να έχει αυτήν τη ζωή. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που γινόταν στα πνευμόνια του», τόνισε.

«Να μιλήσουν με τον γιατρό τους, να μην χαθεί άλλη ζωή από τον κοροναϊό, άλλος νέος με αυτό το χαμόγελο…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Γιώργου.