Μία ανεμβολίαστη έγκυος από την Κατερίνα πάλευε για τη ζωή της από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όμως το τέλος ήταν τραγικό καθώς κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον ιό.

«Γιατί χάθηκε το κορίτσι μου; Πήγαινε σε γυναικολόγο και της έλεγε να μην κάνει το εμβόλιο. Δεν την άφηνε. Αυτή την πήρε στον λαιμό της», δήλωσε η μητέρα της άτυχης 38χρονης, στην εκπομπή «LIVE NEWS» στο MEGA.

Την ίδια στιγμή, ο Ευάγγελος Παπανικολάου, επίκουρος καθηγητής ΑΠΘ, δήλωσε πως «πρέπει οι έγκυες να εμβολιαστούν 110%, είναι θέμα και κοινωνικής ευθύνης απέναντι στο μωρό». Επίσης, η Σοφία Καλανταρίδου, καθηγήτρια Μαιευτικής και Γυναικολογίας, ανέφερε ότι «δεν έχουμε καμία δικαιολογία εμείς οι γιατροί να μην ενημερώνουμε σωστά τις έγκυες».

Σύμφωνα με το MEGA, η άτυχη Ελένη άφησε πίσω της ένα 8χρονο παιδί και το νεογέννητο. «8 χρόνων και τώρα έπρεπε να γεννήσει το δεύτερο. Είμαι πεθαμένη και συντετριμμένη. Μόνο αυτό είχα. Είχα χάσει και τα αδέρφια μου. Μόνο αυτό είχα», κατέληξε η μητέρα της.