ΟΑΣΘ_λεωφορειο
Ελλάδα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας μπήκε σε γεμάτο λεωφορείο κρατώντας αεροβόλο

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν εντός του λεωφορείου και τον συνέλαβαν

«Τον Χάρο με τα μάτια τους» είδαν οι επιβάτες λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας με αεροβόλο όπλο μπήκε εντός γεμάτου λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το thessnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν επιβάτες σε λεωφορείο που είχε κάνει στάση στην οδό Αιγαίου, αντιλήφθηκαν ότι ένας συνεπιβάτης τους κρατούσε ένα αεροβόλο. Επί τόπου κλήθηκε περιπολικό της Αστυνομίας και ο 46χρονος συνελήφθη.

«Πρέπει να είχε καταναλώσει αλκοόλ ή να είχε πάρει ναρκωτικά»

Σύμφωνα με την καταγγελία ενός πολίτη, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εισήλθαν εντός του λεωφορείου και ζήτησαν από τους επιβάτες να δείξουν όλοι τα χέρια τους. Όπως αναφέρει στον τοπικό ιστότοπο Voria.gr αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο και καθόταν κοντά στον 45χρονο, το λεωφορείο σταμάτησε σε ένα σημείο στην οδό Αιγαίου που κανονικά δεν πραγματοποιεί εκεί στάση βάσει του δρομολογίου και έξω από το λεωφορείο περίμενε ένας αστυνομικός με έναν φακό. Τότε, άνοιξε η πόρτα του λεωφορείου και μπήκαν μέσα στο αστικό συνολικά τέσσερις αστυνομικοί, ενώ εκτός του λεωφορείου υπήρχαν επιπλέον μέλη της ελληνικής αστυνομίας.

«Εγώ εκείνη την ώρα που είχαμε σηκωμένα τα χέρια είδα ότι εκείνος έχει όπλο στα πόδια του. Δηλαδή, όπως σήκωσε τα χέρια του, τραβήχτηκε το παλτό που είχε και φάνηκε το όπλο. Πρέπει να είχε καταναλώσει αλκοόλ ή να είχε πάρει ναρκωτικά και είπε με μία φωνή που φαινόταν ότι δεν ήταν νηφάλια ότι «δεν έχω τίποτα στα χέρια μου» ή «δεν έχω κάτι, τι να πάρετε», κάπως έτσι», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr.

Τότε, έγινε αντιληπτό ότι ο 45χρονος άνδρας κρατούσε το αεροβόλο. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν εντός του λεωφορείου και τον συνέλαβαν.