Στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τη σύντροφό του θα καθίσει την Τετάρτη 49χρονος Ροδίτης, δάσκαλος της γιόγκα και οπαδός του γυμνισμού, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος μιας 19χρονης κοπέλας από την Ισπανία, η οποία αναζητώντας δουλειά βρέθηκε σε… τρίο οργίων.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, τον Αύγουστο του 2019 έφτασε στη Ρόδο από την Ισπανία με σκοπό να εργαστεί ως καθαρίστρια στην επιχείρηση ενοικίασης δωματίων του κατηγορούμενου Ροδίτη. Είχε προηγηθεί συμφωνία μεταξύ των δύο αντί μισθού ο κατηγορούμενος να της παρέχει στέγη και τροφή. Ωστόσο, η κατάσταση εξελίχθηκε διαφορετικά.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες με τον ισχυρισμό ότι έψαχνε για εθελοντές μέσω σχετικών σελίδων του διαδικτύου χωρίς να υπάρχει εργασιακή σχέση. Όταν η 19χρονη δέχτηκε την πρόταση, την παρέλαβε ο ίδιος μαζί με την αλλοδαπή σύντροφό του και την ίδια μέρα πήγαν για πικνίκ. Όπως είπε, στη διαδρομή η κοπέλα τους ενημέρωσε ότι ήταν αμφιφυλόφιλη και δέχτηκε να πάνε σε παραλία γυμνιστών.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, όταν έφτασαν στην παραλία, ο μόνος της ενδοιασμός ήταν ότι ήταν… αξύριστη. Μάλιστα, κατά την επιστροφή τους, μέσα στο αυτοκίνητο επιδόθηκαν ομαδικώς σε ερωτικές πράξεις, ενώ την ενημέρωσαν ότι στο σπίτι κυκλοφορούν γυμνοί και θα κοιμούνται και οι τρεις στο ίδιο κρεβάτι.

Τα σεξουαλικά όργια συνεχίστηκαν μόλις έφτασαν στο σπίτι αλλά και την επόμενη ημέρα, με τη 19χρονη εκείνο το βράδυ να τους ενημερώνει ότι θα ψάξει να βρει δουλειά που θα αμείβεται κανονικά. Μόλις έφυγε, κατήγγειλε το ζευγάρι στην αστυνομία.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 49χρονος έρχεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς το 2014 είχε κατηγορηθεί από 36χρονη Αμερικανίδα ότι τη βίασε αφού είχε εξουδετερώσει την άμυνά της μέσω της γιόγκα. Σύμφωνα με την ίδια, στο πλαίσιο διαλογισμού, φέρεται να την έσφιξε στο διάφραγμα με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει κάτω. Αφού επανέλαβε την κίνηση αυτή 5 φορές, στο τέλος τη βίασε. Ωστόσο, ο 42χρονος -τότε- Ροδίτης απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία.