Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στην εφημερία του νοσοκομείου «Γεννηματάς» περιγράφοντας «μια δύσκολη νύχτα, μια νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» όπου χρειάστηκαν δανεικά ράντζα από το νοσοκομείο «Σωτηρία», η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS ανέλυσε την άποψη της , τονίζοντας παράλληλα και την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων.

«Ήταν αναμενόμενο εμείς γνωρίζαμε τα επιδημιολογικά δεδομένα ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί έτσι», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, σχολιάζοντας τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων.

 «Αυτή τη στιγμή θα πρέπει όλοι να πάνε να εμβολιαστούν με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας», τόνισε η κ. Παγώνη.

 «Είναι απερίγραπτο αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα, τα νοσοκομεία που έχουν πληρότητα 100% οι ΜΕΘ τα περισσότερα με ελάχιστα κρεβάτια», σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

 «Οι θάνατοι, οι διασωληνωμένοι και η θετικότητα είναι οι τρεις δείκτες που μας τρομάζουν», υπογράμμισε η κ. Παγώνη.

 «Η προηγούμενη εφημερία της παθολογικής κλινικής που εφημερεύαμε είχαμε 52 εισαγωγές, τώρα είχαμε σύνολο 71. Είδαμε 213 άτομα. Αυτά τα νούμερα είναι αυτά που αποδεικνύουν τι έγινε χθες το βράδυ», ξεκαθάρισε για τις δηλώσεις περί νύχτας Αγίου Βαρθολομαίου στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

 Αναφορικά με την διοίκηση του νοσοκομείο «Γεννημάτας» που αμφισβήτησε τα λεγόμενα της προέδρου.

Η ίδια ανέφερε πως «όποιος θέλει να δει τι γίνεται να έρθει στο νοσοκομείο και ύστερα να γράφει ανακοινώσεις», τόνισε κατακρίνοντας την ανακοίνωση της διοίκησης.