Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της 75χρονης απ’ τον βαφτισιμιό της στον Βόλο. Ο δράστης παραδόθηκε αυτοβούλως στις αρχές χθες, δίχως την παρουσία δικηγόρου και συνεπώς μπήκε τελεία στο ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψή του.

Υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Σύμφωνα με πληροφορίες απ' τα τοπικά μέσα ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του την ώρα του εγκλήματος, δίχως αυτό να σημαίνει πως προέβη σε δήλωση μεταμέλειας για την αποτρόπαια ενέργειά του.

Σύμφωνα επίσης με τα τοπικά μέσα της Μαγνησίας, ο 39χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του. Παράλληλα, παρέδωσε μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

Στο υπόγειο μετά τον φόνο

Ο δράστης φέρεται να είπε ότι σκότωσε την 75χρονη μέσα στο διαμέρισμά της, την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει τα αίματα και τα ίχνη του.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος κρατείται, καθώς εις βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, ενώ σήμερα το πρωί θα μεταχθεί ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια του Βόλου.

Σήμερα η κηδεία της 75χρονης

Σήμερα το πρωί, στις 11:00, στο Κοιμητήριο «Κούκος» θα τελεστεί η κηδεία της 75χρονης.