Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός ενός ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία από μαθητές ηλικίας 15 - 16 ετών, αλλά και μεγαλύτερους, (!) επειδή έκανε το «λάθος» να τους πει να μην κάνουν φασαρία.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι από τους δράστες έκαναν φασαρία δίπλα στην καφετέρια. Το θύμα βγήκε έξω για να τους κάνει παρατήρηση, ζητώντας τους να απομακρυνθούν.

Αρχικά οι νεαροί απομακρύνθηκαν, ωστόσο επέστρεψαν λίγη ώρα μετά με «ενισχύσεις». Όταν ο επαγγελματίας έκλεισε το κατάστημά του και πήγε να πάρει το μηχανάκι του, έγινε το επεισόδιο.

Ο άνθρωπος έχει φορέσει το κράνος του και προτού αποχωρήσει τον πλησίασαν περίπου δέκα νεαροί. Εκείνος κατέβηκε από το μηχανάκι και αρχικά υπήρξε φραστική αντιπαράθεση. Στη συνέχεια κάποιοι από τους νεαρούς τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές.



Στο βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσίευσε το lamiareport.gr φαίνονται οι νεαροί να περικυκλώνουν τον άτυχο επιχειρηματία και να συνεχίζουν να τον χτυπούν, ακόμα και όταν έπεσε στο έδαφος. Μετατράπηκαν σε συλλήψεις οι προσαγωγές.

Ο άτυχος επαγγελματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ η αστυνομία έκανε 3-4 προσαγωγές νεαρών που ήταν στο σημείο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τρεις νεαροί που αρχικά είχαν προσαχθεί συνελήφθησαν, αφού αναγνωρίστηκαν από τον επαγγελματία, που δέχτηκε την επίθεση.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 20χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.