Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
ithopoios_kataggelies
Ελλάδα

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον βιασμό τεσσάρων γυναικών από ηθοποιό - «Οι διαδικασίες έχουν επιταχυνθεί» (Βίντεο)

Ο καλλιτέχνης βρίσκεται στην Αμερική

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι αποκαλύψεις για σεξουαλικά εγκλήματα. Μάλιστα, οι εξελίξεις για ηθοποιό που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς είναι καταιγιστικές.

Ο δικηγόρος των τεσσάρων μηνυτριών, Πέτρος Πανταζής, μίλησε στο Mega για την υπόθεση και μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρόκειται για 4 καταγγελίες. Δύο από τις κοπέλες ήταν ανήλικες όταν τελέστηκαν οι βιασμοί, και δύο ενήλικες. Πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες. Είναι σκληροί βιασμοί που δείχνουν κατά τις μηνύτριες έναν άνθρωπο με βαριά παραβατική συμπεριφορά. Οι δύο κοπέλες ήταν ανήλικες και αδερφές. Οι διαδικασίες έχουν επιταχυνθεί, και πιστεύω ότι γρήγορα θα έχουμε άσκηση ποινικής δίωξης».

«Δύο εκ των πράξεων έχουν τελεστεί το 2008, και αφορούν στις ανήλικες κατά την περίοδο εκείνη», σημείωσε ο κ. Πανταζής και πρόσθεσε ότι «ο καταγγελλόμενος, από ότι γνωρίζω, έχει κληθεί για να δώσει εξηγήσεις. Δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ εξ όσων γνωρίζω, αλλά είναι στην Ελλάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Νομίζω ότι έχει ήδη ενημερωθεί».

«Έχουν ένα φόβο»

«Τον τελευταίο καιρό επικοινώνησαν μαζί μου και άλλες κοπέλες για το ίδιο πρόσωπο και μου διηγήθηκαν παρόμοια περιστατικά. Αυτές οι κοπέλες ίσως να έχουν ένα φόβο. Θέλω να τις παρακαλέσω, να τους πω ότι τώρα είναι η στιγμή οι άνθρωποι που έχουν διαπράξει κακοποιητικές συμπεριφορές και έμφυλη βία, να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Να μην αφήσουν τις πράξεις να παραγραφούν», τόνισε κλείνοντας ο κ. Πανταζής.