Σοκάρουν τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Ομόνοια μία 24χρονη γυναίκα.

Ειδικότερα, η ίδια κατήγγειλε πως δύο άνδρες τη νάρκωσαν και εν συνεχεία τη βίασαν για αρκετές ώρες μέσα σε διαμέρισμα.

To χρονικό του γεγονότος

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα συναντήθηκε προ πέντε ημερών με γνωστό της άνδρα και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του. Οι δυο τους βρέθηκαν στον 4ο όροφο διαμερίσματος στην οδό Κρήτης στην Ομόνοια. Όμως, εκεί η 24χρονη αντίκρυσε έναν ακόμη άνδρα, φίλο του πρώτου. Όπως ανέφερε, οι τρεις τους ξεκίνησαν να πίνουν αλκοόλ και κάποια στιγμή, όπως κατήγγειλε, ο δεύτερος κατηγορούμενος της έδωσε ένα ποτό, από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της και τότε ο φίλος της, της επιτέθηκε και τη βίασε.

Μετά από αρκετές ώρες, η νεαρή γυναίκα ξύπνησε και άρχισε να αντιλαμβάνεται τι συνέβη. Τότε, η ίδια τους είπε πως θέλει να φύγει από το σπίτι κάτι το οποίο έκανε μετά από λίγο. Στην αρχή, η 24χρονη μετέβη στο αεροδρόμιο για να γυρίσει στη χώρα της, όμως στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και πήγε πίσω στο κέντρο της Αθήνας για να αναζητήσει έναν εκ των δύο δραστών.

Η γυναίκα δεν βρήκε τον άνδρα που έψαχνε και εν συνεχεία εμφανίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος της Ομόνοιας και τους περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη, δίνοντας τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο εν λόγω διαμέρισμα όπου και εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους συνέλαβαν αφού το θύμα τους αναγνώρισε. Η γυναίκα, η οποία αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται αν την βίασε και ο δεύτερος άνδρας που της έδωσε το ποτό από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο άνδρες 31 και 34 ετών αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.