μβκ
Ελλάδα

Πέντε βραβεία για τη ΜΟΒΙΑΚ στα Security and Fire Awards

Ένας από τους πλέον αντικειμενικούς τρόπους να διαπιστώσει την επιτυχία ενός ανθρώπου ή μίας εταιρείας είναι αναμφίβολα οι βραβεύσεις.

11_1_
Στην περίπτωση της MOBIAK αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία χρονιά καθώς στα βραβεία στα Security and Fire Awards, τον θεσμό ανάδειξης των βέλτιστων πρακτικών στους τομείς της ασφάλειας και της πυρόσβεσης απέσπασε πέντε βραβεία. Τα βραβεία Security and Fire Awards ολοκληρώνουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για τη ΜΟΒΙΑΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε, επίσης, στα Sales Awards 2021 με το βραβείο Gold στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών - Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές».

Η βράβευση της MOBIAK αποτελεί το επιστέγασμα μίας απόλυτα επιτυχημένης πορείας της εταιρείας που συγκαταλέγεται όχι άδικα στις ανερχόμενες δυνάμεις σε διεθνές επίπεδο στον τομέα του πυροσβεστικού εξοπλισμού κατέχοντας την κορυφή στην ελληνική αγορά.

Η ΜΟΒΙΑΚ απέσπασε πέντε βραβεία στις κατηγορίες, ‘’Βιομηχανία’’ – Gold, ‘’Ατομικός εξοπλισμός προσωπικού’’ – Silver, ‘’Συστήματα πυρόσβεσης’’ – Silver, ‘’Συστήματα πυρανίχνευσης’’ – Bronze, ‘’Λύσεις κατάσβεσης’’ – Bronze, διαγωνιζόμενη ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

fireawards
Στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 στο Radisson Blu Park στην Αθήνα, παρευρέθηκαν η κα Παρέσσα Σαββουλίδου, Υπεύθυνη Λογιστηρίου καθώς και η κα Σοφία Σαββουλίδου, Υπεύθυνη Διανομών Κ.Δ. Αττικής, εκπροσωπώντας τον Όμιλο της ΜΟΒΙΑΚ.