Τα Security and Fire Awards αποτελούν τον θεσμό ανάδειξης των βέλτιστων πρακτικών στους τομείς της ασφάλειας και της πυρόσβεσης και η MOBIAK απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος πρεσβευτής σε αυτόν το θεσμό, αποσπώντας πέντε βραβεία.

11_1_

Η ΜΟΒΙΑΚ απέσπασε πέντε βραβεία στις κατηγορίες, ‘’Βιομηχανία’’ – Gold, ‘’Ατομικός εξοπλισμός προσωπικού’’ – Silver, ‘’Συστήματα πυρόσβεσης’’ – Silver, ‘’Συστήματα πυρανίχνευσης’’ – Bronze, ‘’Λύσεις κατάσβεσης’’ – Bronze, διαγωνιζόμενη ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται σε συνέχεια εκείνης στα Sales Awards 2021 με το βραβείο Gold στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών - Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές».

Με μία ακόμα πετυχημένη χρονιά να ολοκληρώνεται η ΜΟΒΙΑΚ επιβεβαιώνει ότι αποτελεί την κορυφαία ελληνική εταιρεία στον τομέα του πυροσβεστικού εξοπλισμού και μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις σε διεθνές επίπεδο.

fireawards

Στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 στο Radisson Blu Park στην Αθήνα, παρευρέθηκαν η κα Παρέσσα Σαββουλίδου, Υπεύθυνη Λογιστηρίου καθώς και η κα Σοφία Σαββουλίδου, Υπεύθυνη Διανομών Κ.Δ. Αττικής, εκπροσωπώντας τον Όμιλο της ΜΟΒΙΑΚ.