Τραγωδία έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένας φοιτητής έχασε χθες τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από πτώση από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στην συμβολή των οδών Φιλιππίδη και Νικομηδείας.

Πρόκειται για 23χρονο από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά από την πρώτη στιγμή η κατάσταση του έδειχνε εξαιρετικά κρίσιμη.

Πράγματι, λίγες ώρες αργότερα, ο φοιτητής έχασε την «μάχη» για την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, γνωστούς, φίλους και συμφοιτητές του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πτώσης, αναζητούν απαντήσεις για το τραγικό συμβάν, χωρίς να αποκλείουν τίποτα μέχρι στιγμής.

Κανείς δε γνωρίζει πώς ο νεαρός βρέθηκε στην πολυκατοικία, αφού οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν έμενε εκεί.

Η αστυνομία περιμένει φυσικά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά και τις καταθέσεις συγγενικών του προσώπων που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, αφού ειδοποιήθηκαν για το τραγικό συμβάν.