Στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μέχρι τέλους» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο, φιλοξενήθηκε ο διευθυντής παθολογικής και λοιμωξιολογικής κλινικής του Metropolitan General και μέλος της επιτροπής των Ειδικών του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος.

Ειδικότερα, ο κ.Γώγος κληθείς να σχολιάσει την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, καθώς και αν τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση αρκούν προκειμένου να αναχαιτίσουν την επιδημιολογική «λαίλαπα» που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στη χώρα, επισήμανε πως «είναι στο τραπέζι περισσότερα μέτρα, αν δεν αρκέσουν αυτά».

Παράλληλα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να πει κανείς - επιστημονικά- ότι κάτι αρκεί όταν αυτό δεν αποδίδει, αναφέρονται ότι «φυσικά θα υπάρξουν και νέα μέτρα». Κατά τη γνώμη του, «το να χρησιμοποιηθεί ευρύτατα η μάσκα παντού είναι ένα μέτρο εύκολο, γρήγορο και θα πρέπει να μπει στο τραπέζι. Όπως επίσης και το μέτρο της τηλεργασίας το οποίο μπορεί να βοηθήσει όταν αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που δουλεύουν από το σπίτι. Είναι πολλές επιχειρήσεις που εύκολα μπορούν να το προτείνουν αυτό και να το εφαρμόσουν», ανέφερε καταληκτικά.