Η φονική νόσος «χτυπά» τη χώρα και  δυστυχώς έχει γίνει μια νέα πραγματικότητα. Έτσι, μια νέα, 26χρονη μητέρα γέννησε νωρίτερα από ό,τι περίμενε με καισαρική, καθώς νοσούσε με κοροναϊό.

Όπως δήλωσε η ίδια στον «αέρα» του LiveNews, ο γιατρός της  την συμβούλευσε, να μην κάνει το εμβόλιο του μέχρι να γεννήσει.

«Είμαι καλύτερα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Έκανα πυρετό από το προηγούμενο Σάββατο… «6 του μηνός, το Σάββατο, διαγνώστηκα θετική… Δεν ξέρω πως κόλλησα. Το είδα από μακριά (το μωρό). Δύσκολα είναι…» , σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, η κοπέλα απάντησε: «Δεν εμπιστευόμουν το εμβόλιο να σας πω την αλήθεια. Αλλά τώρα σίγουρα θα το κάνω, γιατί τώρα νόσησα και ξέρω πώς είναι και πραγματικά είναι δύσκολα… Ο γιατρός μου, μου είχε πει να το κάνω μόλις γεννήσω με το καλό».

Σημειώνεται πως η 26χρονη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, σε ξεχωριστό δωμάτιο από την νεογέννητη κόρη της. Η κοπέλα γλίτωσε στο τσακ τη διασωλήνωση, αλλά το η κατάσταση υγείας του μωρού είναι άριστη, όπως δήλωσε η νεαρή μητέρα.