Στην άρση του μέτρου του δακτυλίου προχωρά αύριο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, εξαιτίας της απεργίας που έχει εξαγγελθεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Λόγω της εξαγγελθείσας για αύριο 18 Νοεμβρίου 2021 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικό και τραμ) προχωρούν αύριο, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, σε 24ωρη απεργία, στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στη γραμμή 1, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι ομοσπονδίες εργαζομένων ζητούν απόδοση ευθυνών για το δυστύχημα.

Για την ίδια ημέρα, στάση εργασίας θα κάνουν τα λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, αλλά και τα τρόλεϊ από τις 13:00 μέχρι τις 15:00.