Η μία μετά την άλλη φτάνουν στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα οι καταγγελίες για τη δράση του 47χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια 20χρονη.

Η νεαρή κοπέλα είχε πάει στο κατάστημά του στον Βύρωνα προκειμένου να βρει δουλειά ως πωλήτρια. Όπως υποστήριξε η 20χρονη στην Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος της ζήτησε να δοκιμάσει ρούχα και στη συνέχεια της επιτέθηκε και της κατέβασε το παντελόνι.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ακόμη δύο γυναίκες, ηλικίας 38 και 21 ετών, εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος χρησιμοποίησε την ίδια μεθοδολογία. Μία από αυτές είπε ότι η περιπέτειά της ξεκίνησε όταν είδε μια αγγελία του 47χρονου, ο οποίος ζητούσε πωλήτριες για το κατάστημά του. Μόλις συναντήθηκαν και συνομίλησαν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού φέρεται να της ζήτησε να φορέσει ρούχα από το κατάστημα προκειμένου να δει το στυλ της.

«Μου φάνηκε παράξενο, όμως δεν έδωσα σημασία και τότε μου είπε: “Γιατί δεν παίρνεις εσώρουχα και παπούτσια;”. Το έκανα και τη στιγμή που μου έφτιαχνε την μπλούζα για να δει αν είναι εντάξει, μου τράβηξε το παντελόνι. Σοκαρίστηκα. Πάγωσα… Άρχισε να ακουμπάει το εσώρουχο και πριν προλάβω να αντιδράσω, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά μου όργανα. Ντράπηκα. Ήταν ένα δεύτερο σοκ. Του φώναξα: “Τι κάνεις;”. Και ντύθηκα για να φύγω από εκεί μέσα» εξομολογήθηκε η γυναίκα.

Μάλιστα ανέφερε ότι ο 47χρονος της ζήτησε να κρατήσουν μυστικό το περιστατικό και προσπάθησε να τη δωροδοκήσει με ένα εσώρουχο και μία μπλούζα. «Ήταν τέτοιο το θράσος του που συνέχισε λέγοντας: “Κράτα το εσώρουχο και πάρε και μία μπλούζα να κάνεις δώρο στον άνδρα σου! Και ας το κρατήσουμε μυστικό”. Έπαθα σοκ. Δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο. Όταν πήγα στο σπίτι μου κατέρρευσα και έβαλα τα κλάματα. Έλεγα “αυτός ο άνθρωπος με άγγιξε”. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Πώς το επέτρεψα αυτό να συμβεί», είπε η γυναίκα. Ωστόσο δεν πήγε στην Αστυνομία άμεσα καθώς φοβήθηκε ότι δεν θα πιστέψει κανείς πως δέχθηκε επίθεση. Μόλις ενημερώθηκε, όμως, για την καταγγελία της 20χρονης, αποφάσισε στις 13 Νοεμβρίου να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να μιλήσει για όσα της συνέβησαν.

Την ίδια στιγμή, άλλη μία νεαρή κοπέλα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση από τον 47χρονο τον Ιανουάριο του 2019 σε κατάστημα το οποίο βρίσκεται σε άλλη περιοχή. Η κοπέλα φέρεται να είπε ότι της επιτέθηκε και εκείνη κρύφτηκε σε κατάσταση σοκ στο δοκιμαστήριο. Στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα της προκειμένου να πάει να την πάρει από το κατάστημα.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ