Την ώρα που η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία, Κλοντιάνα Τσέλο επιχειρεί μέσα από το κελί της φυλακής να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την ένοπλη επίθεση στο Χαλάνδρι, το θύμα της και πατέρας του παιδιού της, ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος δίνει τη δική του μάχη για να καταφέρει να συνέλθει.

 Αν και σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός βγήκε από την Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου «Γεννηματάς», εντούτοις δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και να καταφέρει σιγά- σιγά να σταθεί στα πόδια του.

 «Η κατάσταση του δεν είναι απλά σοβαρή. Είναι σοβαρότατη. Ίσως χρειαστεί να κάνει και άλλο χειρουργείο. Βγήκε προχθές από την Εντατική, όμως είχαν ένσταση οι δικοί του γιατί όπως ξέρετε, γίνεται σκοτωμός με τις ΜΕΘ και είπαν ότι δεν χρειάζεται πια να είναι στη ΜΕΘ και μπορεί να βγει και έξω. Αν δεν είχαμε αυτή την κατάσταση με τον κοροναϊό, πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να βγει από τη ΜΕΘ» αναφέρει στο protothema.gr ο δικηγόρος του, κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης με τις πληροφορίες να λένε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.