Η ημέρα που πλήθος καταναλωτών περίμενε με αγωνία έφτασε και αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως… σπάταλη! Άνδρες και γυναίκες έχουν ήδη κάνει την έρευνα αγοράς και από νωρίς το πρωί θα ξεχυθούν στα μαγαζιά για να ψωνίσουν τα προϊόντα που επιθυμούν σε τιμές μεγάλης έκπτωσης.

Παραδοσιακά στη Black Friday oι γυναίκες δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά οι άντρες ξοδεύουν περισσότερα. Οι μέσοι όροι είναι στα 150 και 200 ευρώ αντίστοιχα.
Στη λίστα των γυναικών κορυφαία θέση έχουν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα καλλυντικά, ενώ στους άνδρες τα ρούχα, τα ηλεκτρονικά είδη και τα παπούτσια.

Οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς κάποιες φορές μπορεί αντί για ευκαιρίες να αγοράσουν ακριβότερα.

«Προσφορά» στα... εμβόλια

Το σύνθημα Black Friday - Free Covid Life επέλεξε η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης για να «προσφέρει» εμβολιασμούς κατά του κοροναϊού, σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο της νέας εξόρμησης, που διοργανώνει η 4η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, δύο Κινητές Μονάδες θα βρίσκονται σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους (απέναντι από το Ολύμπιον) από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, παρέχοντας στους πολίτες, ηλικίας άνω των 12 ετών, τη δυνατότητα εμβολιασμού κατά του κοροναϊού, χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν είτε την πρώτη δόση του εμβολίου είτε την ενισχυτική 3η δόση, ενώ τα εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της Pfizer.

Όπως ανέφερε η υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, Ειρήνη Χατζοπούλου, η επιλογή της ημέρας έγινε με δεδομένο ότι αναμένεται να υπάρξει αυξημένη κίνηση στο κέντρο της πόλης λόγω της Βlack Friday.

Δείτε το σχετικό βίντεο