Η συνεργασία μεταξύ της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) και της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), επί εκπαιδευτικών θεμάτων καθώς και σε τεχνολογικά προγράμματα, επισφραγίστηκε κατά την επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΒ Δημήτρη Παπακώστα στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βάρη Αττικής, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή της Υποστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, καθώς και επιτελείς του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ ενημερώθηκε από τον Διοικητή της ΣΣΕ και τους επιτελείς του, καθώς και από αντιπροσωπεία του διδακτικού της προσωπικού για τις επιστημονικές δράσεις που υλοποιούνται ή είναι προγραμματισμένες να υλοποιηθούν από τη Σχολή για τους μαθητές της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΕΑΒ, που διαθέτει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκτελούνται ήδη με επιτυχία δυο ανάλογα προγράμματα για σπουδαστές από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν.

Τέλος, οι καθηγητές της Σχολής Διονύσης Μουζάκης και Νεκτάριος Νασίκας ξενάγησαν τον κ. Παπακώστα στα εντυπωσιακά εργαστήρια της Σχολής, όπου εκπαιδεύεται η νέα γενιά στελεχών του Στρατού Ξηράς και απάντησαν στις σχετικές ερωτήσεις που τους ετέθησαν.