Διαψεύδει τα σενάρια περί αιτήματος αλλαγής του επωνύμου της μικρής Λυδίας ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς.

 Ο Αθανάσιος Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες περί αιτήματος της οικογένειας που μεγαλώνει τη μικρή Λυδία να αλλάξει επώνυμο, να μην έχει δηλαδή το επώνυμο Αναγνωστοπούλου, αλλά Κράουτς.

Ο κ. Χαρμάνης το διέψευσε, λέγοντας ότι δεν έχει λάβει τέτοια εντολή και ότι έτσι και αλλιώς μια τέτοια ενέργεια δεν θα διέγραφε την ιστορία.

 Όπως ανέφερε σε δήλωσή του στο Star ο δικηγόρος Αθανάσιος Χαρμάνης:

 «H δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάιν, επιφορτισμένη με τη φροντίδα για τη σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων. Τελευταίο ''κρούσμα'' η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας.

  »Ως γνωστόν, η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».